Personal training

Denk jij erover om (gerichter) te gaan sporten? Dan is de kans groot dat dit gepaard gaat met vragen als: Wat zijn mijn doelen? Hoe ga ik deze doelen bereiken? Wat moet ik hier allemaal voor doen (én laten)? Maar ook: wie gaat mij daarbij helpen? Aan jou om te bepalen welke investering je jouw doelen én je tijd waard vindt.

Kies je voor reguliere fitness waarbij gebrek aan begeleiding het behalen van doelen in de weg staat? Of ga je voor een investering die zéker iets oplevert? Als personal trainer geef ik jou de juiste handvatten om je doelen te bereiken. Samen stellen we een realistisch en doordacht plan op, voorzien van subdoelen die jou helpen je hoofddoel te behalen.

Als jij je voor 100% inzet, durf ik te zeggen dat je met 3 maanden personal training je subdoelen behaalt. Ik ga je iets leren waar je de rest van je leven plezier van hebt, en bied je kennis en inzichten in waarom je bepaalde dingen doet. Je kunt kiezen uit 1 op 1 training of small group training waarbij je in 2- of 4-tallen sport. Neem gerust contact op voor meer informatie over personal training bij NTF.