Als personal trainer verzorgde ik jarenlang trainingen aan zowel atleten op de crossbaan als op Nationaal Sportcentrum Papendal. Daarnaast werkte ik 5 jaar als fysiotherapeut bij Fysiotherapie Rinus Louwers waar ik altijd optimaal behandeld ben. Sinds September 2021 ben ik naast Nelissen Training Facility werkzaam voor Bas Vaessen om samen voor een maximaal herstel te gaan na een partiële dwarslaesie. Na 20 jaar zelf patiënt te zijn geweest, begrijp ik aan de andere kant van de tafel precies wat iemand doormaakt en nodig heeft.

In Januari 2020 opende ik Nelissen Training Facility, van waaruit ik mensen begeleid die doelgericht willen trainen. Dankzij de combinatie van fysiotherapie en training kan ik sporters in goede en minder goede tijden bijstaan in het behalen van hun doelen.

Mijn ervaring en expertise als personal trainer, fysiotherapeut én sporter, zet ik in om jou telkens weer een kwalitatieve training te bieden. Ik help je bewust te worden van je sterke en zwakkere kanten, en breng je iets bij waar je de rest van je leven wat aan hebt. Inmiddels vorm ik voor verschillende sporters op wereldniveau een belangrijke schakel in hun proces naar de top.

Championship energy
Bart is mijn personal trainer sinds 2012. Hij staat voor mij klaar tijdens alle momenten van mijn carrière. Ik kwam bij hem terecht met een blessure aan mijn schouders en ben nooit meer weggegaan. Tijdens trainingen weet Bart mij als geen ander te motiveren en prikkelen, mede doordat hij meestal zelf meetraint. We hebben allebei dezelfde mentaliteit, waardoor het zo goed werkt: we gaan altijd voor 200 procent. Daarnaast is zijn trainingsruimte echt super: er hangt een soort Championship energy.

Wereldtitel
Bart is een belangrijke schakel in mijn carrière. We spreken elkaar dagelijks en hebben samen goede resultaten behaald. Hij heeft de afgelopen jaren veel voor mij gedaan en doet nog steeds heel veel. Mijn doelen zijn altijd heel duidelijk geweest. In 2019 werd ik 3e in het wereldkampioenschap MXGP. Ook pakte ik in dat jaar de overwinning op de Motorcross of Nations. Zowel Bart als ik, streven altijd naar progressie. We werken samen hard om die 3e plaats te evenaren en wellicht zelfs een gooi te doen naar de wereldtitel.

Hechte band
Ook in tijden dat ik wegens mijn schema wat minder bij Bart kan trainen, heb ik elke dag contact met hem. Zijn inzichten en adviezen helpen me echt vooruit. Het is fijn als je met iemand kunt praten die ook verstand van de sport heeft. Ik hoef hem maar te bellen of appen en hij staat voor me klaar en denkt met me mee. We zijn heel open naar elkaar toe, wat zorgt voor een sterke band. Ik denk dat het voor gemotiveerde sporters van ieder niveau erg interessant is om bij Bart te trainen.

Glenn Coldenhoff

Jezelf 100 procent geven
Sporten bij Bart betekent serieus met je workout bezig zijn, niet de kantjes er van aflopen, maar jezelf 100 procent geven. Bart weet mij altijd op de juiste manier te motiveren. Hij houdt je goed in de gaten, weet waar je sterk in bent en houdt rekening met je zwakke punten. Ik train al sinds 2005 bij hem. Op dit moment zien we elkaar 2 keer per week voor circuittraining en personal training.

Ervaring en expertise
Ik vind het belangrijk dat een trainer weet waar hij over praat. Bart is nog niet zo oud, maar hij weet precies wat hij doet. Hij kent zijn klanten en heeft ontzettend veel ervaring en expertise in huis. Als fysiotherapeut zal hij je bijvoorbeeld zeker niet overbelasten en een workout juist aanpassen op je zwakke punten. Ik kan iedereen die gemotiveerd is om serieus te trainen aanbevelen om met Bart aan de slag te gaan.

Fit en sterk zijn
Mijn doel is fit en sterk zijn. Zowel om scherp te blijven in de sport die ik beoefen, als in het dagelijks leven. Ik ben bijna 50, maar ik merk aan alles dat ik een stuk fitter ben dan leeftijdsgenoten of mensen die bij een regulier fitnesscentrum sporten. Terwijl anderen op adem moeten komen, denk ik: we zijn net begonnen!

Stijn Sanders

GA JIJ DE UITDAGING AAN?