Circuittraining

Heb jij zin in 60 minuten actie en afwisseling, en lijkt het je leuk om te trainen in een groep van maximaal 12 personen? Dan is circuittraining iets voor jou: een trainingsvorm vol variatie, waarbij gebruik wordt gemaakt van ‘basic’ oefeningen die voor elke sporter uitvoerbaar zijn.

Circuittraining is gericht op sporters die enigszins bekend zijn met fysieke training buiten hun eigen sport om. Of je nu voetbalt, tennist, hockeyt of motorcrosst: het diverse aanbod aan oefeningen draagt bij aan snelheid, lenigheid, balans, coördinatie, kracht en uithoudingsvermogen. Kortom, alle facetten om beter te presteren tijdens je sportwedstrijden!

Doordat je in een groep traint, word je uitgedaagd om nóg dieper te gaan dan tijdens individuele training. Je leert je grenzen verleggen, waardoor je zult merken dat je meer in je hebt dan je van tevoren dacht. Met als resultaat dat je jezelf na verloop van tijd beter en sterker voelt. Is circuittraining iets voor jou? Neem gerust contact op voor meer info.